Konferencer

Danmarks bedste og sjoveste sted

Skal I holde konference, kursus, foredrag eller seminar, er Assersbølgård Danmarks bedste og sjoveste sted. Vi har 4 flotte mødelokaler, der kan rumme fra 8 til 250 personer. Vi garanterer jeres gæster en uforglemmelig dag, og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Når I vælger Assersbølgård som konference- og kursuscenter, kan I slappe helt af, og bare hygge jer og have det sjovt med hinanden. Vi er Danmarks sjoveste konferencecenter, og sørger for aktiviteter og forplejning, som bliver sammensat ud fra jeres ønsker og behov.

I er altid velkomne til frit at benytte vores skønne walk’n’talk-rute rundt om Assersbølgård. Ruten er især velegnet hvis deltagerne trænger til frisk luft i løbet af dagen, eller skal tale sammen i mindre grupper.

Hvis jeres konference eller kursus varer over 1 eller flere dage, har I mulighed for at overnatte hos Assersbølgård. I kan se vores overnatningsmuligheder her

Kontakt os på tlf. 7174 7674, mail info@assersbølgård.dk, eller via vores kontaktformular, så vi kan sammensætte den løsning der passer bedst til jeres arrangement.

Konference

Skal I holde en konference, et større møde, en workshop eller seminar, sammensætter vi en skræddersyet pakke der dækker jeres behov, alt efter hvor lang tid jeres konference skal vare, og hvor mange der deltager.

Vi tilbyder alt i faciliteter, fra forplejning til dine gæster, til AV-udstyr, og sørger for at dagen vil forløbe fortræffeligt. Når I vælger Assersbølgård til at afholde jeres konference, vælger I en indbydende atmosfære, som vil bidrage til et positivt indtryk, og et større engagement. 

Kursus

Hold dit næste kursus hos Assersbølgård, som ligger i smukke og idylliske omgivelser. Vi har 4 flotte mødelokaler, som alle er udstyret med alt nødvendigt AV-udstyr.

Hos Assersbølgård kan I både holde dagskurser, aftenkurser og weekendkurser med overnatning, hvis der er ønske om det. Vi tilbyder fuld forplejning under jeres kursus, så I kan koncentrere jer om det faglige indhold og jeres gæster.

Foredrag

Skal du holde foredrag for et større eller mindre publikum, kan Assersbølgård tilbyde flotte lokaler, i dejlige omgivelser. 

Assersbølgård er det perfekte foredragssted, hvor der både er plads til oplæg og kreativ udfoldelse. Vi sørger for forplejning til dit publikum, og at teknikken fungerer, så du kun skal koncentrere dig om dit publikum, og den viden du ønsker at levere. 

Seminar

Assersbølgård danner rolige og smukke rammer om dit næste seminar, så dine gæster vil have de bedste forudsætninger for at tage del i dagens program. 

Vi sørger for at dagen vil forløbe glidende, og står for alt i faciliteter, fra forplejning til dine gæster, til AV-udstyr. Når I vælger at afholde jeres seminar hos Assersbølgård, garanterer vi en positiv atmosfære, der stimulerer gæsterne til et større engagement.