Møde & konference

Danmarks sjoveste møde- og konferencecenter

Møder og konferencer på Assersbølgård giver jeres ansatte en oplevelse ud over det sædvanlige. I kan sammensætte jeres program ud fra vores brede udvalg af aktiviteter, hvor I forbinder faglig viden med fysisk aktivitet, der er med til at gøre dagen helt enestående.

Vores mødelokaler rummer fra 8 til 250 personer. Vi tilbyder alt i faciliteter, fra forplejning til deltagerne, til AV-udstyr. 

Walk’n’talk-rute
Assersbølgård ligger i skønne og idyllyske omgivelser, og har en dejlig walk’n’talk-rute rundt om gården. Den er til fri afbenyttelse, hvis deltagerne har brug for frisk luft i løbet af dagen, eller skal tale sammen i mindre grupper.

Når I vælger Assersbølgård til at afholde jeres møde eller konference, vælger I en indbydende atmosfære, som vil give et positivt indtryk, og større engagement.

Kontakt os på tlf. 7174 7674, mail info@assersbølgård.dk, eller via vores kontaktformular, hvis du gerne vil høre mere om vores møde- og konferencecenter.

Mødepakker

Alle møder er forskellige, både i indhold, antal deltagere og tidsrum. Hos Assersbølgård har vi nogle mødepakker, med forplejning og aktivitet. Mødepakkerne kan tilpasses, så de passer præcis til jeres behov. 

Konference

Når I vælger Assersbølgård som konference- og kursuscenter, skal I kun tænke på det faglige indhold og samværet med deltagerne. Vi sørger for aktiviteter og forplejning, som bliver sammensat ud fra jeres ønsker.

Teambuilding

Teambuilding giver motivation og sammenhold, samtidig med at det udvikler og styrker jeres medarbejdere. Teambuilding skaber dermed langsigtede fordele for jeres firma. Vi garanterer, en sjov og unik dag.  

Firmafester

Assersbølgård afholder alt fra sommerfester, julefrokoster, temafester, firmaevents til gallafester. Vi har 6 smukke festlokaler, og kan rumme fra 8 til 250 personer. Her får I en oplevelse udover det sædvanlige.